Hva er nytten med å tilsette vitamin A til hudpleieprodukter?

https://www.zfbiotec.com/a-chemical-compound-anti-aging-agent-hydroxypinacolone-retinoate-formulated-with-dimethyl-isosorbide-hpr10-product/

Vi vet at de aller fleste aktive ingredienser har sine egne felt.Hyaluronsyre fuktighetsgivende, arbutin whitening, Boseline anti-rynke, salisylsyreakne, og noen ganger noen unge mennesker med skråstrek, som f.eks.vitamin C,resveratrol, både bleking og anti-aldring, men mer enn tre effekter er i utgangspunktet borte.
Det finnes millioner av hudpleieingredienser, men det er ikke mange som kan brukes.En ingrediens er imidlertid et unntak, som er den "universelle oljen" i hudpleieingredienser –vitamin A.
Hvorfor kalles vitamin A den "universelle oljen" i hudpleieingredienser?Hva er effekten av å tilsette vitamin A til hudpleieprodukter?Jeg skal fortelle deg svaret i dag~
Vitamin A er et fettløselig vitamin.Vitamin A kan opprettholde normal vekst, differensiering, spredning og keratinisering av hudceller.Den er rik på forskjellige grønnsaker og frukter, og er også rikelig i leveren til dyr, og dekker behovene til kjøtt og grønnsaksparing.
Vitamin A har mange former og er ikke en enkelt forbindelse, men en rekke derivater av retinol, inkludert retinol, retinolaldehyd, retinolsyre, retinolacetat og retinolpalmitat.
De kraftige hudpleiefordelene til vitamin A gjør at det ofte brukes i ulike hudpleieprodukter
Imidlertid kan retinol ikke virke direkte på den menneskelige huden.Det må omdannes til retinsyre av menneskelige enzymer for å ha en hudpleieeffekt.
Bruken av vitamin A i hudpleieprodukter innebærer kun bruk av retinol, retinol og deres derivater.Retinol og retinol kan metaboliseres raskt til retinsyre, med raskest effekt.
Vitamin A spiller en avgjørende rolle i å regulere differensieringen av keratinocytter, så dens effektivitet er som porten til en demning.
Bleking:
Avsetningen av melanin er årsaken til mørkningen.Vitamin A kan hemme pigmentavsetning og fremme utskillelsen av stratum corneum, effektivt løse problemet med pigmentakkumulering og ha sterke blekende effekter.
Fjerne rynker:
Vitamin A, som en mediator, kan regulere metabolismen av epidermis og stratum corneum, samtidig som det fremmer kollagencellesyntese.For eksisterende rynker og muskelavslapping kan tilskudd med kollagen hjelpe huden din til å bli øm og glatt igjen.
✔ Forbedring av aldring av bilder:
Når den menneskelige huden utsettes for ultrafiolett stråling, kan den stimulere metalloproteinasene (MMP) i kroppen, forstyrre den normale kollagenmetabolismen og bli overdreven stimulert av ultrafiolett stråling, som kan produsere en stressrespons, slik at nytt og gammelt kollagen kan elimineres fra kroppen uten forskjell.
Så vitamin A har en unik effekt, som effektivt undertrykker de aktive rebellene av metalloproteinasene MMP1 og MMP9, som er mindre utsatt for UV-stimulering, effektivt forhindrer tap av kollagen, forhindrer fotoaldring, reduserer rynker og strammer opp huden.
✔ Akne fjerning:
Vitamin A er så magisk at det ikke bare kan fremme celleregenereringen av det basale stratum corneum, men også akselerere stoffskiftet i stratum corneum.I likhet med effekten av fruktsyre, fremmer den utskillelsen av overflødig keratin og blokkerer porene.Derfor er det ofte brukt til å behandle akne og kan også oppnåanti-inflammatoriske effekter.


Innleggstid: 21. mai 2024